UPCOMING EDITION STARTS IN:

0Days0Hours0Minutes0Seconds

WHY

Let’s face it: Latin is hot! Dansen op Latin kun je op wel meer plekken, maar waar draait het niet alleen om de dance moves maar ook echt om het feesten? Bij LATIN ON FRIDAY  dus! Zodra je de club binnenstapt weet je het: dit wordt een mooie avond! Het ritme grijpt je direct, de warmte komt tintelend langs je ruggengraat omhoog en je heupen gaan als vanzelf. Party time!

HOW

Elke 1e vrijdag van de maand organiseert Clusive LATIN ON FRIDAY in club NORA Rotterdam (Coolsingel 18, 23.00 – 04.00 uur). In maar liefst 3 zalen bruist het van de Latin en in elke zaal staat één genre centraal. Jij kiest dus of je gaat voor salsa, bachata, reaggeton of misschien wel allemaal!

  • Voorverkoop Madrugador (Early Bird): €6 (excl. €1,50 servicekosten). Koop hier je tickets
  • Voorverkoop Boletos Normales (Normaal): €7,50 (excl. €1,50 servicekosten) Koop hier je tickets
  • Verkoop aan de deur: €12,50

Club NORA Rotterdam ligt in hartje centrum en is goed bereikbaar met het ov (halte Stadhuisplein). Vanaf 22.00 uur is het voordelig parkeren bij stadsgarage Meent.

WHAT

Of je nu een doorgewinterde Latina/Latino bent of pas hebt kennisgemaakt met Latin: LATIN ON FRIDAY is hét feest om naartoe te gaan als je wilt genieten van de beste Latin-hits van vroeger en nu! Feest met ons mee en laat je gaan op de lekkerste bachata, salsa of reggaeton, dancehall, kudoro, latin hiphop en afro. Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen: van Romeo Santos tot Juan Luis Guerra, Grupo Extra tot J.Balvin and many more. De dj’s van LATIN ON FRIDAY zijn specialisten die elk op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de Latin-scene in Nederland. Laat je verrassen door de warme sfeer, de verfrissende cocktails en beleef Latin zoals je het nog nooit hebt beleefd!

TICKETS