Latin Panda 2018-06-20T11:39:22+00:00

NEXT XL EDITION ROTTERDAM

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
GET TICKETS

WHY

Let’s face it: Latin is hot! Dansen op Latin kun je op wel meer plekken, maar waar draait het niet alleen om de dance moves maar ook echt om het feesten? Bij LATIN PANDA dus! Zodra je de club binnenstapt weet je het: dit wordt een mooie avond! Het ritme grijpt je direct, de warmte komt tintelend langs je ruggengraat omhoog en je heupen gaan als vanzelf. Party time!

HOW

Elke woensdag organiseert Clusive LATIN PANDA in Brasil Bar Amsterdam (Lange Leidsedwarsstraat 70, 22.00 – 04.00 uur). Brasil Bar bruist op de woensdag van Latin waarbij Merengue, bachata en reggaeton centraal staan.

  • Tickets alleen aan de deur verkrijgbaar

Brasil Bar Amsterdam ligt in hartje centrum en is goed bereikbaar met het ov. Vanaf 00.00 uur is het op straat in Amsterdam Centrum gratis parkeren.

WHAT

Of je nu een doorgewinterde Latina/Latino bent of pas hebt kennisgemaakt met Latin: LATIN PANDA is hét feest om naartoe te gaan als je wilt genieten van de beste Latin-hits van vroeger en nu! Feest met ons mee en laat je gaan op de lekkerste bachata, salsa of reggaeton, dancehall, kudoro, latin hiphop en afro. Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen: van Romeo Santos tot Juan Luis Guerra, Grupo Extra tot J.Balvin and many more. De dj’s van LATIN PANDA zijn specialisten die elk op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de Latin-scene in Nederland. Laat je verrassen door de warme sfeer, de verfrissende cocktails en beleef Latin zoals je het nog nooit hebt beleefd!

TICKETS